MP C407SPF

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP C407SPF

Visió general

Treballi de manera més productiva, eficaç i flexible amb una multifuncional A4 compacta que cap en lloc més convenient de qualsevol petita o mitjana oficina i podrà imprimir des de dispositius mòbils mitjançant diferents opcions de connectivitat. Completarà els seus treballs de més ràpidament amb la seva velocitat de sortida de 40 ppm, ràpid processador i fàcil utilització amb l'intuïtiu Smart Operation Panell. No només la Ricoh MP C407SPF és més productiva, vostè i la seva empresa també ho seran.

Característiques i Avantatges

Molt alta qualitat en totes les característiques de la multifuncional A4 en color Ricoh MP C407SPF. Rendiment superior en fluxos de treball a l'abast de la seva mà gràcies al panell tàctil de 10,1 “” Smart Operation Panel i la seva connectivitat amb dispositius mòbils que permet imprimir de forma remota mitjançant AirPrint, Mopria i Ricoh Smart Devices Print & Scan. L'alimentador de documents de doble cara a una sola passada d'alta velocitat (SPDF) ofereixen una alta productivitat.
  • Potent processador Intel que maximitza la productivitat
  • Intuïtiu Smart Operation Panell de 10,1 “” fàcil d'utilitzar>
  • Connectivitat amb dispositius mòbils iOS i Android
  • Alta velocitat d'escaneig i còpia gràcies al alimentador de documents a doble cara d'una sola passada (SPDF)
  • Millor eficiència energètica de la seva classe
  • Informació addicional
Nombre de còpies

,