MP C5504SP

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

MP C5504SP

Visió General

Aquest model ofereix una excel·lent fiabilitat, una qualitat d'impressió, permet una productivitat constant, i forma part de la nostra emblemàtica gamma de MFP “smart” A3 de color. Preparat per formar part d'un entorn polivalent i d'alt rendiment —compta amb el nostre conegut Smart Operation Panell—, està dissenyat per ajudar-li a augmentar la productivitat gràcies a les seves funcionalitats avançades. A més, compta amb un alimentador automàtic de documents, i una velocitat de sortida de 55 ppm per a oficines amb un volum d'impressió més alt i un nou processador Intel. L'acabat sense grapes li permet mantenir un baix impacte mediambiental, i la ràpida recuperació des de la manera en repòs i el baix valor del TEC suposen un estalvi d'energia però mantenint un rendiment alt.

Característiques i Avantatges

Gràcies a la seva excel·lent connectivitat, pot usar el MFP des de dispositius mòbils, integrar-ho amb smartphones i tabletas, i permetre l'accés i la impressió des de pràcticament qualsevol lloc. El Smart Operation Panell en color de 10,1 polzades facilita el treball diari, mentre les opcions mòbils i flexibles ho fan molt més intuïtiu. De fet, fins i tot pot escanejar i guardar documents a tot color directament en el correu electrònic, dispositius portàtils i carpetes, la qual cosa facilita la creació i sortida de documents. Tota aquesta connectivitat s'integra fàcilment en la seva flota de màquines actual, per la qual cosa no solament es maximitza la productivitat de la flota sinó que a més millora el flux de treball general.
  • Smart Operation Panell tàctil i intuïtiu
  • Nou processador Intel que augmenta la productivitat
  • Detector de presència
  • Ofereix 5 opcions d'acabat
  • Acabats professionals amb capacitat per a impressió de bàners
  • Informació addicional
Nombre de còpies