SP 230SFNw (4 en 1)

Ricoh ha generat a partir de les seves fotocopiadores una àmplia gamma de solucions d'oficina versàtils. Desitja copiar, imprimir, escanejar i enviar un fax amb un sol dispositiu? Li presentem la nostra gran família d'equips multifunció!

SP 230SFNw (4 en 1)

Visió general

La SP 230SFNw és una solució compacta 4-en-1 dissenyada per fer-te la feina més fàcil. Amb una ràpida velocitat d'impressió de 30 ppm, impressió automàtica a dues cares i escaneig en color de sèrie, tot gestionat a través d'una senzilla interfície, aquesta impressora requereix poc manteniment i treballa ràpidament. Amb un tambor i un tòner d'alt rendiment independents, la SP 230SFNw redueix els costos de manteniment i ofereix un baix cost per pàgina per major estalvi. Pots obtenir els documents que necessitis al moment, amb una gran qualitat, gràcies a la connectivitat amb i sense cables, i a les funcionalitats de fax, escaneig en color, impressió i còpia

Característiques i Avantatges

Ja pots treballar sense interrupcions en l'entorn que més s'adapti a tu. La SP230SFNw té un nivell de soroll baix perquè puguis treballar en silenci. El seu disseny compacte permet instal·lar-la en els espais més petits. I amb una velocitat d'impressió de 30 ppm, pots obtenir la documentació que necessites ràpidament. Dissenyada per estalviar costos, la SP230SFNw té un tambor i un tòner de llarga durada independents, el que vol dir que no has de reemplaçar el tòner tan sovint, la qual cosa redueix costos a llarg termini. Fàcil de configurar i mantenir, pots començar a fer servir l'equip immediatament, amb connectivitat sense fils i una interfície amena. I pots estalviar un temps molt valuós gràcies a les safates de gran capacitat (fins a 250 fulls), de manera que no has de carregar paper amb tanta freqüència. Perquè la impressió sigui encara més eficient, la SP 230SFNw admet connexió amb i sense cable gràcies a tecnologies i aplicacions com AirPrint, Mopria i Google Cloud Print.
  • El nivell de soroll més baix de la seva classe – menys de 49B (A)
  • Velocitat d'impressió de 30 pàgines per minut
  • Interfície LCD de dues línies fàcil d'utilitzar
  • Capacitat de paper de 60-230 g / m2
  • Impressió de gran qualitat de 1.200 x 1.200 dpi reals
  • Tòner per a 700 pàgines, inclòs en el paquet
  • Informació addicional
Nombre de còpies