TotalFlow Production Manager

TotalFlow Production Manager

Visió general

Planifiqueu i encarregueu de manera eficient els treballs d'impressió de producció de fulls de tall, automatitzeu les tasques manuals, creeu processos i gestioneu problemes de manteniment amb menys punts de contacte i colls d’ampolla humans.

  • Analitza les entrades i les cues per prioritzar els treballs d’impressió
  • Inclou fluxos de treball d’arrossegar i deixar anar
  • Redueix els canvis de paper i millora l’ús de la impressora

Característiques i Avantatges

Manteniu-ho en moviment
Traieu impressió de producció de fulls de tall ràpids, precisos i assequibles amb TotalFlow Print Manager i TotalFlow Production Manager, programari que permet als usuaris programar i encaminar de manera eficient els treballs d’impressió, automatitzar tasques manuals, crear processos i gestionar problemes de manteniment amb menys punts de contacte i colls d’ampolla menors. . Què significa per a tu? Menys canvis en el paper, una millor utilització de la impressora i un flux de treball simplificat. Us donem la benvinguda.

Preneu millors decisions d'impressió
Ja sabeu molt bé com poden ser els problemes de gestió de les tasques d’impressió: les cues llargues retarden els treballs importants, els treballs importants es dirigeixen a la màquina incorrecta i aquest botó vermell no pararà de parpellejar. Introduïu el gestor d'impressió TotalFlow i el responsable de producció de TotalFlow. El programari TheTotalFlow Print i TotalFlow Production Manager analitza els bitllets de feina i les cues d'impressió i imprimeix primer els treballs de major prioritat; fins i tot pot determinar quan i on s'han de produir llocs de treball per obtenir els millors resultats, més assequibles, en funció de les necessitats de feina i de les capacitats de la impressora. Amb el suport de codi d'usuari recentment afegit, podeu adaptar les vostres decisions a les necessitats específiques dels usuaris i facilitar els sistemes de recàrrec per ajudar a recuperar els costos.

Flux de treball: feu-lo el vostre
La creació de fluxos de treball des de zero pot suposar un autèntic pes en el vostre horari. Estalvieu-vos el temps i l’esforç amb els fluxos de treball construïts prèviament de TotalFlow Production Manager: simplement arrossegueu i deixeu anar les icones per afegir o eliminar passos d’un flux de treball i personalitzar-ne els vostres propis, de manera que s’utilitzin els recursos i el temps de la manera més eficient possible.

Una màquina ben oleada
TotalFlow Prep es pot llançar des del gestor de producció TotalFlow i TotalFlow Production per obtenir una vista de tauler. Si teniu un entorn més exigent, TotalFlow Production Manager ofereix funcions addicionals d’integració i automatització perquè pugueu aprofitar al màxim els vostres processos d’impressió.