Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Ricoh presenta la nova gamma d'equips multifuncionals intel·ligents

Ricoh presenta la nova gamma d'equips multifuncionals intel·ligents.

14 de febrer del 2019
La nova sèrie IM C2000-6000 de Ricoh, guardonada amb 2 premis BLI, és més escalable, segura, sostenible i senzilla d'usar.
2017 BLI Pick Awards

2017 BLI Pick Awards.

05 de gener del 2018
Ricoh Europa ha anunciat avui que les seves línies de productes han guanyat cinc premis dels Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017 Summer PickAwards de Keypoint Intelligence.
 Directe a peça de Ricoh

Directe a peça de Ricoh.

05 de gener del 2018
Amb el llançament dels nous equips (DTG) RICOH Ri 3000 i RICOH Ri 6000 que permeten la impressió directa a roba Ricoh segueix impulsant les oportunitats i la flexibilitat dels seus clients.
La pissarra intel·ligent

La pissarra intel·ligent.

12 de maig del 2017
Ricoh, fabricant de solucions documentals, juntament amb IBM han creat la primera pissarra tàctil amb capacitats cognitives i orientada al sector professional.

Aquest dispositiu de gran format integra una pantalla tàctil, r...
SIMERSA nominat “CORPORATE PARTNER” de RICOH

SIMERSA nominat “CORPORATE PARTNER” de RICOH.

06 de març del 2017
Andrés Pizarro, Gerent de SIMERSA, comenta “aquesta catalogació màxima atorgada a la nostra Empresa, per part de RICOH, líder mundial al mercat de la tecnologia documental, suposa un reconeixement a la nostra dedicació exclusiva, i igualment ens motiva per continuar oferint els paràmetres de qualitat i serveis òptims, amb l'enfocament únic d'aconseguir la satisfacció del Client, amb el nostre Assessorament professional, en la cerca de l'opci&oac...
Simersa a Facebook i Twitter

Simersa a Facebook i Twitter.

19 de març del 2014
Ja disposem de la nostra pàgina oficial de Simersa a Facebook i twitter. Segueix-nos per conèixer més sobre l'empresa, les nostres promocions, novetats i molts més enllaços d'interès.    
peu
Disseny web i disseny gràfic