Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Directe a peša de Ricoh

05 de gener del 2018

Els equips d'alta productivitat RICOH Ri 3000 i RICOH Ri 6000 permeten fer un pas més enllà proporcionant impressió digital d'alta qualitat en el segment de la impressió tèxtil.
Els equips DTG poden imprimir sobre una àmplia gamma de materials, des de 100% cotó i 100% polièster lleuger fins a peces amb combinació de teixits.

Graham Moore, responsable de Màrqueting i Vendes de Inkjet en la Divisió d'Impressió Industrial i Comercial de Ricoh Europa, afirma: “Les nostres noves impressores directe a peça RICOH Ri 3000 i Ri 6000 permeten simplificar i escurçar els processos de producció en comparació de la serigrafia convencional o altres mètodes”. 

Moore prossegueix: “Els models RICOH Ri 3000 i Ri 6000 ofereixen l'avantatge de poder imprimir amb tecnologia digital treballs de tiratges curts personalitzats de baix volum, així com tiratges llargs de major volum. Podem obtenir una qualitat d'imatge impecable en peces clares i fosques, sense limitacions en els semitons, dissenys amb detalls o fotografies. Aquests sistemes ofereixen impressions de colors resistents, rentables a màquina, que es poden estirar sense esquerdar-se. Les noves tintes sostenibles de Ricoh confereixen un tacte suau als dissenys i permeten obtenir colors molt brillants”. 

Tots dos equips incorporen la tecnologia de capçals piezoelèctrics de Ricoh. Aquests tenen una resistent arquitectura d'acer inoxidable que els proporciona una gran durabilitat permetent un rendiment de primer nivell. Mitjançant el programari AnaRIP podem tenir total control dels ajustos d'impressió i un càlcul dels costos de tinta de treball.
Els equips tenen un manteniment molt senzill i un sistema de circulació automàtica de la tinta per als canals blancs que millora el flux i augmenta notablement el rendiment. Els processos d'impressió són fàcils de manejar mitjançant el nou panell tàctil de set polzades.

Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produ´t un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarÓ
El teu comentari potser no es farÓ public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny grÓfic