Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh presenta la nova gamma d'equips multifuncionals intel·ligents

14 de febrer del 2019

La nova gamma de multifuncionales IM de Ricoh està integrada per 13 nous dispositius multifunció intel·ligents en color A3 amb velocitats diferents, inclosos el Ricoh IM C2000, l'IM C2500, l'IM C3000, l'IM C3500, l'IM C4500, l'IM C5500 i l'IM C6000. L'experiència d'usuari canvia radicalment gràcies a les noves prestacions del panell tàctil, més intuïtiu i ràpid. 

La nova sèrie de multifuncionales IM de Ricoh ha rebut ja dos premis per part de l'entitat BLI (Buyers Lab). En concret, el nou equip multifunció intel·ligent a color Ricoh IM C4500 A3 ha estat nomenat “Impressora Multifunció en color de 45 ppm Excel·lent”. Per la seva banda, la nova tecnologia d'escanejo de Ricoh ha estat premiada com a “Assoliment Excel·lent en Innovació”.

Escalable i sempre actualitzada 
Les noves multifuncionales incorporen el Ricoh Smart Integration, la plataforma que permet desenvolupar i usar aplicacions instal·lades en el núvol. Gràcies a la connexió al cloud, els usuaris poden descarregar i instal·lar noves aplicacions, funcions i actualitzacions directament en els seus dispositius a mesura que estiguin disponibles, de manera tan senzilla com en un smartphone. El fet que sigui el propi usuari qui pot descarregar-se les actualitzacions proporciona més agilitat i flexibilitat a les empreses. Així, la plataforma permet a les empreses digitals adaptar les seves capacitats en funció de les seves necessitats, alhora que manté les funcions de seguretat i el programari completament actualitzats. El suport remot Ricoh Intelligent Support garanteix actualitzar el programari ràpidament i a distància. Així s'optimitza el temps dels usuaris i la productivitat de l'empresa.

Ricoh Smart Integration també ajuda a la digitalització de les empreses connectant l'equip multifuncional a serveis en el núvol externs com Google Drive, OneDrive, Office 365, Box i Dropbox. Així, permet treballar i compartir informació amb total mobilitat, fomentant el treball en equip a qualsevol moment i lloc i a través de qualsevol dispositiu.  

ricoh

Més segura 

Per Ricoh és fonamental assegurar un entorn 100% segur a les empreses. Per això, a més de les constants actualitzacions de firmware disponibles en el cloud, les noves multifuncionales disposen de disc dur encriptat i la sobreescritura del mateix, assegurant que ningú sense permisos tindrà accés a la informació que hagi passat pel dispositiu. La seguretat també és imprescindible entre les comunicacions a les xarxes que aquests equips utilitzen, amb mesures com la seguretat en els ports / IP’s, la seguretat dedicada en les línies de fax i l'ús d'IPsec  per a les comunicacions encriptades, entre uns altres.

Martin destaca: “Un aspecte clau per fomentar els llocs de treball digitals és assegurar la informació i posar-la a la disposició d'els qui la necessitin tan ràpid com sigui necessari. La seguretat de la informació és una prioritat de disseny per Ricoh, motiu pel qual aquesta gamma d'equips multifunció intel·ligents utilitza el xifrat integrat”.

Més sostenible 
La sostenibilitat és un pilar fonamental en l'ADN de Ricoh i tots els seus dispositius estan dissenyats perquè tinguin la menor petjada de carboni possible. Per això, les noves multifuncionales tenen una funció d'arrencada ràpida i baix consum energètic en manera reposo que millora la seva eficiència energètica amb un dels consums elèctrics (TEC - Typical Electricity Consumption) més baixos del mercat. A més, la nova gamma de multifuncionales intel·ligents compta amb els estàndards més alts d'eficiència energètica de la indústria, com són Blue Angel Mark a Europa i EPEAT & Energy Star a Amèrica del Nord.

Ús més simple i intuïtiu 
Els nous equips incorporaran el nou Smart Operation Panell, un panell tàctil equipat amb un processador millorat que facilita transicions més ràpides entre les aplicacions. La nova interfície és més intuïtiva i està inspirada en comentaris de clients i dissenyada per millorar l'accessibilitat i l'experiència general de l'usuari. El panell es pot personalitzar per adaptar-se millor a llocs i fluxos de treball individuals i cobrir les seves necessitats. Els especialistes del servei tècnic de Ricoh poden accedir en remot al Smart Operation Panell dels dispositius per resoldre problemes ràpidament i executar actualitzacions automàtiques de firmware.

 

Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produït un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny gràfic