Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh adquireix DocuWare per donar una soluciˇ completa de digitalitzaciˇ per al lloc de treball

02 de juliol del 2019
Londres 2 de juliol de 2019 - Ricoh ha anunciat un acord definitiu per a adquirir DocuWare, el proveïdor líder en programari de gestió de la informació.  

 

Amb seu a Alemanya i Estats Units, DocuWare proporciona programari d'automatització de fluxos de treball i gestió documental en el núvol i en entorn local a més de 12.000 clients de més de 90 països de tot el món, mitjançant una xarxa de 600 socis.

David Mills, vicepresident corporatiu sènior de Ricoh Company Ltd, indica: "pretenem construir un negoci pròsper que satisfaci la creixent necessitat de les empreses de tot el món de digitalitzar els seus negocis i entorns laborals. Hi ha una forta demanda per part dels nostres clients per a maximitzar el valor dels seus documents i contingut empresarial que ajudi a impulsar el seu creixement. L'acord que hem assolit amb DocuWare, líder en el mercat de serveis de gestió de la informació en el núvol, és un pas tremendament important per cobrir aquesta necessitat. Estem encantats amb les capacitats addicionals que podrem oferir als nostres clients ".

Docuware

Com integrador tecnològic, Ricoh té una associació a llarg termini amb DocuWare i utilitza el seu programari tant internament, en les seves pròpies operacions, com amb els seus clients. De fet, a Espanya Ricoh és el primer integrador de Docuware amb més de 300 implantacions. Mills afegeix: «Aquesta adquisició respon al nostre propòsit de potenciar els llocs de treball digitals. DocuWare agilitza els processos de negoci, ja que ajuda a reduir l'error humà i, el que és més important, permet l'accés ràpid i còmode a la informació per part de tots els empleats impulsant així el treball en equip, alhora que millora l'eficiència del negoci i permet a les persones se en tasques de valor afegit. A més, DocuWare ja està perfectament integrat a la nostra nova sèrie d'impressores multifuncionals intel·ligents IM C mitjançant Ricoh Smart Integration, oferint als clients una forma senzilla i segura de digitalitzar documents i iniciar fluxos de treball de manera efectiva i intel·ligent ".

Respecte a l'operativa de DocuWare, Mills afegeix: "l'empresa funcionarà com a subsidiària independent de Ricoh i ens comprometem a mantenir i fer créixer el seu reeixit programa de socis, a través de l'expansió de la seva xarxa de canal i invertint en el desenvolupament de productes .

Com a soci des de fa molt de temps, Ricoh entén el poder de la cadena de DocuWare per oferir solucions d'automatització de flux de treball i gestió de documents als clients. Ricoh vol enfortir i fer créixer aquesta via de mercat i està decidida a ajudar i aprendre de DocuWare i el seu equip directiu ".

Michael Berger i Max Ertl, presidents de DocuWare, resum: «DocuWare té un potent pla de creixement i això inclou habilitar a socis actuals i futurs amb tecnologia líder d'automatització de fluxos de treball i gestió de documents. Formar part del grup Ricoh ens dóna la seguretat de poder assolir els nostres objectius i seguir sent un proveïdor fiable, de confiança i innovador per a tota la comunitat de clients i socis de DocuWare ».

En els últims temps, Ricoh ha invertit en serveis i solucions per potenciar la digitalització dels llocs de treball tant de manera orgànica com a través d'adquisicions. Està previst que l'acord amb DocuWare es tanqui durant l'estiu de 2019, a costa de que les autoritats competents d'Alemanya i Àustria donin llum verda i del compliment d'altres condicions habituals de tancament. Després de tancar l'acord, DocuWare funcionarà com una subsidiària de Ricoh amb Michael Berger i Max Ertl com a presidents.

 

Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produ´t un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarÓ
El teu comentari potser no es farÓ public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny grÓfic