Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh amplia la seva cartera de serveis IT amb l'adquisició d'IPM i TotalStor

26 de juliol del 2019
Madrid, 26 de juliol de 2019. - Ricoh ha anunciat l'adquisició d'IPM a Espanya i TotalStor a Portugal, empreses que destaquen en la provisió de serveis crítics d'infraestructura IT. Amb aquestes adquisicions, Ricoh amplia la seva oferta de serveis i solucions IT, enfortint les capacitats per a la transició al cloud i la gestió de les dades.
 
En concret, el negoci de IPM i TotalStor inclou la transformació i modernització de les infraestructures crítiques d'IT, l'emmagatzematge, la protecció, recuperació i analítica de dades així com la virtualització i la gestió d'actius IT, entre d'altres.
Ricoh amplia la seva cartera de serveis IT amb l'adquisició d'IPM i TotalStor
Xavier Cortés, fins ara Conseller d'IPM i TotalStor, i Ramon Martin, CEO de Ricoh Espanya i Portugal
Ricoh, immers en la transformació del seu negoci, està invertint estratègicament en adquisicions a tot el món amb l'objectiu d'arribar a una facturació de 5.600 milions d'US dòlars (603 bilions de iens) en serveis IT en finalitzar el 2022. En els últims anys ha desenvolupat la seva cartera mitjançant múltiples adquisicions, incloent les empreses Ridgian en l'àmbit del analytics, Aventia per user experience i ecommerce i Techno Trends en el camp de les comunicacions unificades i els sistemes de videoconferència, entre d'altres.
 
"A Europa, Espanya i Portugal estem executant amb èxit el pla de transformació empresarial de Ricoh, ampliant les nostres solucions i serveis IT claus per ser un jugador destacat en la transformació digital dels nostres socis de negoci i per assegurar el futur per als nostres empleats i accionistes. El nostre objectiu a Espanya i Portugal és que el negoci IT representi el 40% de la facturació de Ricoh al tancament de l'exercici fiscal 2020 ", explica Ramon Martín, CEO de Ricoh Espanya i Portugal.
 
"L'adquisició d'IPM i TotalStor reforça la nostra posició per ajudar els clients en la seva transformació digital i la modernització del lloc de treball amb noves estratègies de mobilitat i flexibilitat, àmbit en el qual Ricoh ha estat reconegut recentment per Gartner amb la inclusió en el seu quadrant Màgic de serveis gestionats pel lloc de treball. Ara reforcem la nostra oferta relacionada amb la gestió segura de dades i la transició al núvol amb la implementació d'estratègies híbrides. A més, aquesta adquisició ens permet connectar la gestió d'infraestructures crítiques d'IT amb el desenvolupament d'aplicacions i amb els reptes de negoci dels nostres clients ", explica Miquel Soler, líder de solucions i serveis IT de Ricoh a Espanya i Portugal i nou director general d'IPM a Ricoh Company.
 
"Després de prop de 40 anys en el mercat, ara s'obre una nova etapa molt il·lusionant que estem segurs que servirà per impulsar el negoci", destaca Xavier Cortés, fins ara Conseller d'IPM i TotalStor.
 
IPM i TotalStor són partners Titanium de DellEMC, amb una llarga trajectòria conjunta de desenvolupament de negoci a Espanya i Portugal. D'altra banda, IPM és partner Premier de VMware a Espanya des de l'any 2009 i partner Enterprise a Portugal. En 2017 va ser nomenat Enterprise Solution Provider of the Year en els VMware Partner Innovation Awards i recentment ha obtingut tres VMware Màster Services Competències posicionant-se en l'elit de partners d'EMEA.
 
Les marques operaran de manera independent sota el nom 'IPM, a Ricoh Company' a Espanya i 'TotalStor, a Ricoh Company' a Portugal. IPM va néixer el 1980 a Barcelona sota la denominació Internacional Perifèrics i Memòries S.A. mentre que TotalStor va néixer el 1992 a Portugal com a distribuïdor d'equipament IT. Totes dues han facturat un total de 71 M € en 2018 i tenen una important cartera de clients nacionals i internacionals.

 

Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produït un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny gràfic