Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh guanya el premi BLI Pacesetter en la categoria de multifuncionals cloud

21 d'agost del 2019

Madrid 28 de maig de 2019 - Ricoh torna a ser reconegut per Keypoint Intelligence - Buyer's Lab amb el premi BLI Pacesetter 2019-2020 en la categoria de dispositius multifunció connectats al núvol MFP Cloud Ecosystem.

Buyers Lab, el principal analista independent de programari, maquinari i serveis per a la digitalització de documents, ha reconegut a Ricoh per la seva excel·lència en el sector de dispositius multifuncionals. Això inclou les noves sèries d'equips intel·ligents IM C2000-6000 i IM 350, IM 350F i IM 430F que s'adapten perfectament als entorns de negocis canviants i que formen part de l'estratègia de Ricoh en el marc de Dynamic Workplace Intelligence.

L'anàlisi fet per Keypoint Intelligence destaca la plataforma Ricoh Smart Integration, que permet que les aplicacions connectades al núvol s'executin sense problemes en els dispositius multifunció intel·ligents de la companyia i altres dispositius Iot. Un altre aspecte destacat de la cartera de productes de Ricoh és Cloud Workflow Solutions, una sèrie de tecnologies dissenyades per millorar l'automatització i productivitat dels llocs de treball, disponible a través d'un model de subscripció assequible.

Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produ´t un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarÓ
El teu comentari potser no es farÓ public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny grÓfic