Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh finalitza l'adquisició de DocuWare

08 d'agost del 2019
Ricoh Europe, Londres, 6 d'agost de 2019 - Ricoh ha anunciat avui que ha finalitzat l'adquisició de DocuWare, un proveïdor líder en programari de serveis de contingut.
Amb seu a Alemanya i els Estats Units, DocuWare ofereix un programari de gestió de documents en núvol i premissa i automatització de fluxos de treball. La companyia dóna suport a més de 12.000 clients de més de 90 països mitjançant una xarxa de 600 socis. Ricoh té una associació existent a llarg termini amb DocuWare, i utilitza el seu programari tant internament com en les seves pròpies operacions i amb clients existents.
 
David Mills, vicepresident sènior corporatiu de Ricoh Company Ltd, diu: “Aquesta emocionant adquisició ens permet proporcionar als clients un altre àmbit d’obtenció per maximitzar el valor dels seus documents i contingut empresarial. Estem encantats d’oferir capacitats addicionals per donar suport a clients nous i existents en la seva recerca de creixement ”.
 
L’adquisició forma part de l’estratègia de Ricoh per desenvolupar l’oferta de transformació digital del seu lloc de treball i veurà DocuWare operar com a filial de Ricoh. A més, Ricoh es compromet a cultivar i reforçar DocuWare en tots els canals actuals i futurs.
 
Ricoh va anunciar la seva intenció d'adquirir DocuWare el 2 de juliol. DocuWare va comptar amb el suport de l'adquisició per William Blair, una companyia global d'investigació bancària i gestió d'actius.
Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produït un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny gràfic