Idioma:
cat esp
Entrar a la web Simersa
Segueix-nos:
facebook twitter youtube rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les entrades

Ricoh simplifica la impressió tèxtil amb les impressores Ri 1000 i Ri 100

12 de setembre del 2019
Madrid 12 de setembre de 2019 - Ricoh potencia la seva presència al mercat de la impressió tèxtil per als sectors retail, publicitat i màrqueting amb la seva última i nova impressora Ri 1000, que s'afegeix a la Ri 100, llançada l'any passat. Amb l'objectiu de satisfer les necessitats del client final, la companyia posa al servei d'agències i retailers aquestes solucions d'impressió tèxtil "directe a penyora" (per les seves sigles en anglès Direct to Garment- DTG) de producció ràpida i flexible que proporcionen una qualitat d'imatge excepcional.
 
Tant la Ri 1000 com la Ri 100 són equips versàtils, rendibles i fàcils d'utilitzar i de mantenir, qualitats que les fa ideals per als sectors retail, agències de publicitat i creatives, entre d'altres. Ofereixen grans possibilitats de diversificació als negocis ja que permeten aplicacions personalitzades per àmbits com els esdeveniments, la moda, l'educació, les pimes, botigues de decoració o el turisme, tant en peces de vestir (samarretes, dessuadores i jerseis, entre d'altres) , com en altres productes tèxtils (bosses de tela, banderoles, etc.).
 
En paraules d'Andreu López, director d'Impressió Comercial i Industrial de Ricoh Espanya i Portugal, "la transformació digital en sectors com retail, publicitat, màrqueting i companyies dirigides al end-user ha arribat per quedar-se. Des Ricoh sabem que el pilar més important per a aquests sectors és satisfer les necessitats del client i, com a empreses, augmentar la seva productivitat. Gràcies a solucions com les impressores Ricoh Ri 1000 i Ri 100, fomentem que les organitzacions maximitzin la relació amb els seus clients gràcies a la personalització dels seus productes, alhora que ajudem a la diversificació del seu negoci ".
 
La nova família d'equips ofereix una àmplia gamma de capacitats d'impressió sobre una gran varietat de materials, des de cotó 100% fins barreja de teixits, polièster lleuger i polialgodón, i amb una resolució millorada de 1200 ppp x 1200 ppp.
 
La Ri1000 admet tinta CMYK més blanc per garantir uns resultats impecables sobre teixits de qualsevol color. Alterna fàcilment múltiples estils de platines de fins a 406.4 mm x 508 mm, el que afavoreix la producció contínua i una àmplia gamma de capacitats d'impressió, des talles infantils fins a dissenys superanchos. A més, tenen un manteniment simplificat a través d'una pantalla tàctil de 7 polzades que ofereix alertes intel·ligents.
 
Per la seva banda, la Ricoh Ri 100 és un equip ultra compacte ideal per a emprenedors creatius que comptin amb un negoci d'impressió tèxtil o aquells que vulguin afegir una nova gamma de productes al seu negoci d'impressió actual, ja que combina impressió d'alta qualitat i facilitat d'ús a un preu assequible. Està especialment indicada per a la impressió de baix volum.
Compartir

Facebook Twitter Linkedin +
Comentar
S'ha produït un error al enviar el teu comentari
Comentari enviat. Un cop revisat es publicarà
El teu comentari potser no es farà public fins que no hagi estat acceptat per l'administrador

No es permet utilitzar cap tag HTML.
No hi ha comentaris
peu
Disseny web i disseny gràfic