TotalFlow Print Server

TotalFlow Print Server

Visió general

Connexió sense fissures
Amb el servidor d'impressió RicoF TotalFlow, es beneficia d'una transició perfecta entre fluxos de treball d'impressió offset i digitals des d'una única interfície d'usuari amb menys passos. És compatible amb Agfa Apogee 10.0 o posterior, Kodak Prinergy V7 o posterior i Heidelberg Prinect 2016 o posteriorment connectant-se a impressores Ricoh Pro C7100 / C9100 a través del servidor d'impressió RicoH TotalFlow perquè pugueu saltar des de grans desplaçaments i menors a la carta les funcions d'impressió sense enviaments manuals i modificacions que tinguin molt de temps i que tinguin errors.

Gestioneu els fluxos de treball des d'una única interfície d'usuari
Permet consolidar informació sobre tots els tipus de treballs en un sol lloc perquè només tingueu un flux de treball per gestionar. Mitjançant la creació d’un flux de treball híbrid, podeu configurar llocs de treball i fer modificacions segons les demandes de cada treball: totes des d’una interfície d’usuari de programari de flux de treball de preimpressió.

Reduir el treball manual i minimitzar els errors
Tradicionalment, la transició entre el desplaçament i el digital és complicat i requereix molt de temps, ja que els operadors han de recrear processos, reeditar i tornar a enviar treballs per assegurar-se que estan preparats per al dispositiu adequat. Amb una interfície per al disseny, la imposició i la gestió del color, el servidor d'impressió RicoH TotalFlow us permet gestionar el flux de treball de principi a fi en una sola plataforma. A més, produïu colors i dissenys més consistents per a cada treball, independentment de la impressora que utilitzeu.

Actualitzacions d'estat en temps real per gestionar fàcilment els treballs
El sistema de flux de treball de preimpressió rep actualitzacions en temps real del dispositiu i de les tasques del servidor d'impressió RicoF TotalFlow a través de JDF / JMF. Això significa que podeu controlar tot, des d’una única estació d’operador: des de mitjans carregats a la safata, nivells de tòner, estat de la tasca com l’espera, l’impressió, la cancel·lació i el percentatge de finalització del treball.

Combina la qualitat offset amb la comoditat digital
La reproducció fiable i fidel dels continguts gràficament gràfics es garanteix mitjançant l’ús de la tecnologia RIP d’Adobe PDF Print Engine més recent, que permet obtenir una qualitat de sortida excepcional entre la sortida offset i la digital a les impressores Ricoh Pro C7100 / C9100.

Opció IPDS per a funcionalitat
Perquè pugueu satisfer les necessitats rigoroses d’alta velocitat i sortida de missió crítica, l’opció IPDS també està disponible. Dissenyat per oferir una presentació de funcions avançades a tot color (AFP), és ideal per a impressores de transaccions, com ara centres de dades, oficines de serveis i publicistes directes.

Característiques i Avantatges

  • Maximitzeu l'eficàcia operativa i la productivitat.
  • Reduïu els punts de contacte i temps.
  • Reduir els costos de producció.
  • Acceleri els temps de resposta